Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Moa Fagerlund

Moa är idag verksam som illustratör och grafisk formgivare. En gotlänning som under sina högskolestudier i grafisk design upptäckte passionen till att illustrera.

 

Svarta linjer på vit bakgrund ligger till grund för de flesta illustrationer men ingen bör förvånas över en illustration utan outlines och helt i färg. Att hitta nya sätt att uttrycka sig på inspirerar illustratören.


Den magiska naturen hemma på Gotland och familjens två barn är också stora inspirationskällor till motiven som skapas. Därav varierar också motiven ofta mellan allt från kärleksfulla barnkramar och prinsessor till ståtliga fyrar.

Visa mindre
Sortera på

READ MY LIPS POSTER

Ibland behöver man ett statement. Ett par röda läppar visar en skön kaxighet och inger en känsla av att vara osårbar. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

BALLOON FLIGHT POSTER

Få saker är så drömmiga som luftballonger. De svävar fritt i luften och bjuder sina passagerare på en magisk utsikt.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

SÖT ENHÖRNING POSTER

Varför drömma om enhörningar när det finns djur som noshörningar? Idag är de utrotningshotade och om vi inte ser upp så kanske även noshörningen i framtiden endast är ett sagoväsen. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

LIGHTHOUSE POSTER

Fyrar står där ståtliga och stadiga vid havets kant och visar vägen med sitt ljus. Även fast de inte behövs längre. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

ROCK SCISSORS PAPER POSTER

Sten-sax-påse, leken som kan hjälpa dig vinna en fördel. Eller förlora den. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

WHALES POSTER

Enorma djur i våra djupa hav. Här på bilden betydligt mindre. Finns i flera olika storlekar. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK