Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Chris Hägglund

Jag är en självlärd illustratör och konstnär som bor och verkar i Stockholm. Min inspiration kommer främst från mode och skönhetsvärden men också från aktuella ämnen i vår tid.

 

I mitt skapande blandar jag olika tekniker, men linjer har alltid varit en återkommande del i mina verk.

 

De senaste åren har jag haft förmånen att skapa illustrationer åt bland annat Lars Wallin och makeupartisten Pat McGrath.

Visa mindre
Sortera på

ANSIKTE ILLUSTRATION | POSTER

Grafisk poster med en kreativ illustration av ett ansikte. Den här posterns moderna känsla fungerar bra i de flesta hem och till många inredningsstilar. Motivets attityd gör att det kan stå för sig själv, samtidigt som den stilrena känslan gör den enkel att kombinera med andra motiv – inte minst konstnärens övriga illustrationer. Ansikte Illustration poster är tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

DROTTNING POSTER

Poster med en konstnärlig illustration av en drottning som ger långfingret. Det moderna uttrycket passar dig som vill ha ett motiv med attityd, oavsett rum och inredningsstil. Kombinera det gärna med fler av konstnärens motiv i samma stil. Välj gärna till en svart ram som framhäver motivet fint. Drottning poster är tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

MARC J POSTERLEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

MODEL POSTERLEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

VÄDERBITEN POSTERLEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

VANÄS FYR POSTERLEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

LJUST

Vackra ljusa posters, passar bra till en fin och lugn tavelvägg! Komplettera dina posters med svarta eller vita fotoramar.
Från 39 SEK

NATURTONER

Posters med naturtoner som passar bra till en lugn och harmonisk tavelvägg! Komplettera med svarta eller vita fotoramar.
Från 39 SEK