Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Viktor Sundberg/N

Viktor Sundberg är född 1977 i Echuca, Australien och uppväxt i både England och Sverige. Numera är han bosatt i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Han började fotografera i slutet på 90-talet och är semi-professionell fotograf, författare och utbildare sedan 2002.


Fokusområden inom naturfotografi är landskap och fåglar. Landskapen växlar mellan dramatik och fridfullhet men samspelar ofta med vatten på ett eller annat sätt. Med sina bilder på fåglar försöker Viktor fånga en känsla snarare än att dokumentera. Själva arten har alltid varit av mindre betydelse.


Att sprida förståelse och inspiration genom att visa upp naturens spektakulära mångfald har alltid varit ett av huvudmålen med Viktors bilder.

Visa mindre
Sortera på

STOLPAR I DET BLÅ FOTOKONST

Stolpar på Själlands östra kust tjänstgör som perfekta viloplatser åt förbipasserande trutar. Bilden visar ett fragment av Danmarks drygt 700 mil långa och fantastiskt vackra kustlinje.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK