Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Staffan Widstrand/N

Staffan Widstrand, natur- och reportagefotograf och författare, född 1959. Han har också engagerat sig på många sätt för skydd och bevarande av arter och naturområden, var med och grundade International League of Conservation Photographers, ILCP, det nationella Rovdjurscentret De 5 Stora i Järvsö, det stora naturskyddsinitiativet Rewilding Europe och Svenska Ekoturismföreningen med kvalitetsmärket Naturens Bästa.


Staffan är även VD och en av grundarna av naturskyddsinriktade masskommunikations-projektet Wild Wonders of Europe, som nu vänder blickarna österut, mot Kina, för megaprojektet Wild Wonders of China. Omnämnd av Outdoor Photography Magazine som “en av världens mest inflytelserika naturfotografer”.


Staffan har publicerat 16 böcker, på 9 språk och haft utställningar i en rad länder, från Norge till USA och Kina.

Visa mindre
Sortera på

BLÅ TIMMEN FOTOKONST

På en strävfrusen vinterväg utanför Jokkmokk, Januari. Myggfritt. Fantastiskt vackert, hela landskapet är blått. Bestämmer mig för att pröva en lång exponeringstid och panorera då den här älgen kommer springande på älgars flytande vis. Det blev en rad jättelånga exponeringar, helt svart i sökaren, en av dom fungerade.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK