Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Staffan Arvegård/N

Staffan Arvegård är f 1947 och uppvuxen i Småland, men har sedan 1975 verkat på Öland. Invaldes i Föreningen Naturfotograferna 1982 och var föreningens ordförande 2004 – 2010. Staffan har under en period på 1980- och 90-talen arbetat som naturfotoredaktör för tidningen Aktuell Fotografi och har lett ett stort antal naturfotokurser.


Naturen i vid mening har alltid varit den stora inspirationskällan för Staffans bildskapande. Estetik är en ledstjärna i hans fotograferande. Stora och små landskap är favoritmotiv, men han riktar gärna kameran mot både växter och djur, utan att vara artjägare. Ett stort natur- och miljöengagemang har alltid präglat hans fotograferande.

Visa mindre
Sortera på

ISLÄGGNING FOTOKONST

Jag var ute en riktig vinterdag runt sjön Bolmen i västra Småland. Snön föll mjukt och det mesta var vitt. I anslutning till en bro var vattnet strömt och isläggningen förde en kamp mot det strömmande vattnet. Träden på stranden speglade sig i det mörka vattnet.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK