Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Peter Lilja/N

Peter jobbar som frilansfotograf och skribent med naturen som specialitet., föddes 1966 i Skellefteå. Han finner merparten av sina motiv ute i skog och mark, en miljö som han trivs i, allt från djur och fåglar till växter och landskap hamnar framför kameralinsen.


1996 erhöll han Kodaks och Naturfotografernas stipendium och är även ansluten till föreningen Naturfotograferna /N. Han har två gånger vunnit förstapris i BBC:s världsomspännande tävling "Wildlife Photographer of the Year. 2002 i växtklassen ”In Praise of Plants och 2004 i klassen ”From Dusk to Dawn”. I samma tävling har han även fått ett antal hedersomnämnanden.


Under 2009 fotograferade han åt projektet "wild wonders of Europe" och besökte både Cypern och Kreta med fokus på dessa öars växtlighet.

Visa mindre
Sortera på

MORGONDIMMOR I TALLSKOGEN | FOTOKONST

Under en sommarens ljusa sommarnätter i Västerbotten var jag ute vid Åby Älv och letade motiv. När jag passerade en av älvens forssträckor där vattnet forsar genom en tallskog stiger dimmorna från det varma vattnet. När solljuset silas genom grenverket och dimmorna fick man ett stämningsfullt motiv och minne för livet.
4000 SEK