Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Mikael Gustafsson/N

Mikael Gustafsson är professionell fotograf född 1968 och boende i Hästveda i norra Skåne. Motiven hittar han ofta i det lilla landskapet bland blommor, småkryp och svamp. Även om han gillar att utforska de trolska gränstrakterna mellan Skåne, Blekinge och Småland så har han även rest och fotograferat mycket i Sverige.


Mikael har gett ut ett flertal böcker och de två senaste ”Upplev Sveriges natur” (Bonniers, 2014, text Martin Emtenäs) och ”Upplev Sveriges historia” (Bonniers, 2011, text Dick Harrison) har sålt i sammanlagt ca 100 000 ex. Mikael är även en flitigt engagerad föreläsare och fotokursledare.

Visa mindre
Sortera på

SPINDELREFLEXER POSTER

En tidig sensommarmorgon är alvaret draperat i spindelväv. Mikael söker motiv bland ljusspelet i trådarna. Återvänder efter någon timme till samma nät. Solen står då redan högt på himlen och magin är förlorad. Kastlösa, Öland. Tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

SPINDELREFLEXER FOTOKONST

En tidig sensommarmorgon är alvaret draperat i spindelväv. Jag söker motiv bland ljusspelet i trådarna. Återvänder efter någon timme till samma nät. Solen står då redan högt på himlen och magin är förlorad. Kastlösa, Öland.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK