Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Lars Nordanbro/N

Lars Nordanbro född 1975 i Dalarna, är natur och friluftsfotograf med den mellansvenska barrskogen som huvudmotiv. För honom är inte naturfotografering likställt med dokumentation av arter och landskap. Bilderna från skogen får hellre förbrylla och förundra än fastslå och förklara.


Älgen, tjädern, björnen och örnen är några av de som berikar markerna där han söker sina motiv. Dessa fyrbenta och vingförsedda kräver planering och list för att hitta. Men den krokiga gammelfuran som istället står där den står, är en minst lika stor utmaning att som motiv omsätta i bilder som berör.

Visa mindre
Sortera på

YETI | FOTOKONST

Det är maj månad. Vintern gör ett sista försök att mota våren och hålla greppet om skogarna i Härjedalen. Björnen har vaknat, i sitt eget landskap och när nysnön spänner en omålad duk över markerna sätter den sin omisskännliga signatur för dem som glömt vem som är kung i skogen.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK