Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Lars Jarnemo/N

Lars Jarnemo f 1938 är uppväxt i södra Dalarna. Sedan 1966 boende i Skåne. Ungdomens konstnärsdrömmar gick inte i lås, men intresset för bild och konst består.


Utbildad skogstekniker som mestadels arbetat med naturvård. Måleri och grafik har alltid stimulerat honom. Kameran är ständigt med, liksom den motivsökande blicken. Själv tycker han att svartvit fotografi bäst uttrycker det han vill återge. Lars trivs bäst i gryningsljus och skymningsmörker.

Visa mindre
Sortera på

HAVSÖRNENS KALLIGRAFI FOTOKONST

En havsörn har suttit på det tunna snötäcket. Lars som inspireras av kinesiskt tuschmåleri ser genast ett motiv han länge sökt.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK