Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kristofer Lönnå

I sitt pågående projekt ”My Way” har Kristofer porträtterat personer på ett lite skruvat sätt. Många av de fotograferade är personer som Kristofer blivit inspirerad av, eller så har de visat sig passa till teman som han redan har arbetat med. Han har låtit kända personer kliva in i sin egen bildvärld, och utan att ha en uppdragsgivare bakom sig har han porträtterat sina objekt precis som han själv önskat.

Kristofer har porträtterat sina objekt på ett humoristisk sätt, där verkligheten har förvrängts. Ibland är det personen i sig som är inspirationen till själva bildidén, andra gånger får den porträtterade bli en del av en idé som växt fram helt ur Kristofers fantasi. I projektet har han helt och hållet koncentrerat sig på att skapa något som han själv vill, utan hänsyn till något annat än sin egen fantasi.

— Livet är fullt av verklighet och jag är ganska ointresserad av att visa det som redan finns. Att bara fotografera en vacker person eller en häftig bil blir mer att avbilda än att skapa något nytt och eget.

Visa mindre