Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Karlo Pesjak/N

Karlo Pesjak har fotograferat sedan 1976 och hunnit med en del resor till Nordamerika, Sydamerika, Australien och länder i Norden. Naturligtvis reser han också till sitt hemland Slovenien, med utflykter till Kroatien, Österrike och Italien.


Han älskar de olika svenska landskap som han föreläser om. Nu på senare år håller han på med att dokumentera nattfjärilar på ett speciell område Stattena i Hässleholm, där han också bor.


Karlo har publicerat bilder i olika böcker och tidningar, som läromedel, lexikon och fototidningar. Är medlem i Naturfotograferna/N, PhotoNatura/PN och Biofoto/Syd.

Visa mindre
Sortera på

NAPPA TAG I MAGLE VÅTMARK FOTOKONST

Det var en vacker morgon med stigande dimmor ur vattnet och där simmade svanfamiljen fridfullt. Plötsligt flyger in en främmande hane, pappa i familjen försöker jaga bort inkräktaren flera gånger. Till slut blev det riktigt alvar, pappa svan jagade inkräktaren upp i luften och där fick han tag i honom och nöp han rejält i stjärten. Den främmande svanen gav upp kampen och flög sin väg!

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK