Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Johan Schmitz/N

Johan Schmitz är naturfotograf från Älmhult. Efter att ha studerat naturfoto på Ålands folkhögskola 2005-2006 startade han företaget Johan Schmitz Photography. Verksamheten är inriktad på utställningar, föreläsningar och kurser inom fotografering.
 

Det huvudsakliga motivområdet Johan jobbar med är landskapsfotografering, allra helst i de svenska fjällen. Flera gånger om året företas vandringar och skidturer, solo eller med sällskap. Johan älskar att färdas bortom allfarvägarna, med all utrustning och mat som behövs för turen i ryggsäcken eller i pulkan.


När mobiltelefontäckningen försvunnit och naturen är vild sköljer inspirationen över Johan. Närheten till naturen, att leva på naturens villkor och nyfikenheten inför vad som ska finnas bakom nästa berg eller uppe på en avlägsen bergstopp driver honom att återvända till fjällen, gång efter annan.

Visa mindre
Sortera på

SPEGLINGAR I | FOTOKONST

”Speglingar I” är fotograferad en tidig höstmorgon i Tarfaladalen, inte långt från Kebnekaise. Det var första (men absolut inte sista) gången jag var här och denna morgon rörde jag mig ensam området. Tarfalasjön låg blank och jag bestämde mig för att göra en klassisk ”spegelbild”. När bilden var färdigkomponerad sprack molnen plötsligt upp i några sekunder och jag fick till bilden.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK