Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Johan Lind/N

Johan Lind är naturfotograf och forskar om djurs och människors kognition vid Stockholms universitet. Biologisk mångfald är hans största last och passion.


Fotografiskt fångar Johan djurs beteenden och personlighet både i det stora landskapet och i intima möten. Skalbaggar och måsar i Stockholm, bläckfiskar under parning i Indonesiens vatten eller spektakulära människoapor.


Johan Lind är en regelbunden föreläsare och har publicerat praktverk om Ekens mångfald, hållit separata utställningar, vunnit priser och är invald medlem i föreningen Naturfotograferna.

Visa mindre
Sortera på

ORANGUTANG I REGN FOTOKONST

En långlivad varelse som en borneoorangutang får stå ut med många skyfall i sitt hotade hem, Borneos regnskog. Ett paraply av böjda kvistar, grenar och löv erbjuder skydd undan regnet.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK