Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Ida Sundquvist

Ett stillsamt stundvis väldigt livligt barn växte upp i en liten by i norra Sverige bland spökhus, skogar, vackra gamla gårdar och alldeles för mycket fantasi och längtan.


En rad händelser i livet ledde mig in i att ge uttryck genom bland annat fotografi.


Jag ser livet i bilder, hör det i toner, ser det i detaljer som alla dessa föder nya tankar, idéer och drömmar om natten som ger mig minnen att förverkliga.


Foto har blivit ett av mina största intressen och uttryckssätt. Som självlärd inom fotografi har även min förkärlek till enbart naturligt ljus, noggrant utvalda miljöer och street-castade karaktärer vuxit för varje gång jag fått en ny vision och gett mig in i känslan.

Visa mindre
Sortera på

BADKAR MINIPOSTER

Spännande Badkar miniposter i en härligt ruff miljö. Den här Badkar miniposter gör sig bra i både stilrena och vintage-inspirerade hem. Finns också i storlekar upp till 70 x 50 cm. Badkar miniposter är tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
39 SEK

BADKAR POSTER

Spännande Badkar poster i en härligt ruff miljö. Den här Badkar poster gör sig bra i stilrena hem, men även vintage-inspirerade. Finns även som miniposter. Badkar poster är tryckt på matt premiumpapper.

LEVERANSTID: 1–3 dagar
149 SEK