Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Hans Ersson/N

Hans Ersson, född 1969, är naturfotograf på fritiden. Sina motiv söker Hans oftast i skogarna och fjällen i sitt hemlän Dalarna. Närheten till platserna tycker han är viktig då det lättare går att följa alla årstidsväxlingar och andra förändringar i naturen.


Rena kompositioner och kontakten med sina motiv präglar Hans bilder. Mycket tid läggs på planering både i hemmet och i fält där bildidéer skapas. Noggrannheten i sitt bildskapande och ödmjukheten till naturen gör att han kan fånga och förmedla en känsla till betraktaren. 


Hans har genomfört flera utställningar, både ensam och tillsamman med andra fotografer. Bilderna har synts i böcker, almanackor och tidskrifter, bl a Camera Natura.

Visa mindre
Sortera på

SÖMNIG | FOTOKONST

Sakta har jag rört mig mot dungen där slagugglan häckar. Känslan av att vara iakttagen är påtaglig och plötsligt möts våra blickar. Lugnt sitter hon kvar, sluter sina ögon. Vilar...

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK