Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Carl-Fredrik Ekström/N

Carl-Fredrik Ekström är konstnär, målare och naturfotograf utbildad på Kungl. Konsthögskolan i Stockholm. Född 1967. Han strävar efter en korsbefruktning mellan måleri och fotografi i sitt arbete och försöker förmedla den starka naturupplevelsen snarare än den rena dokumentationen. Målet är att ta sig förbi kamerans mekanik och försöka fånga en känsla.


Carl-Fredrik Ekström söker sällan sina motiv på fjärran exotiska platser utan hittar ofta sina bilder i de nära omgivningarna.


Även om han har en förkärlek till fåglar och växter är det de stora landskapen som lockar mest. Men ofta kan det snäva utsnittet säga mycket om helheten. I det stora är det lilla och i det lilla finns det stora.

Visa mindre
Sortera på

SKOGSKÄRRET | FOTOKONST

Höstsolen sänder sina sista kvällsstrålar ner i det lilla kärret. Under den asplövsbeströdda ytan glimmar en vittrande björkstam i det humusfärgade vattnet. Rester av det som en gång levt och som snart ska ge näring till det spirande livet om några månader.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK