Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Annette Seldén/N

Annette Seldén är född 1967 och professionell naturfotograf. Hon har en stor bredd på sina bilder och hennes främsta motivområde är landskap med inriktning på Skandinavien och Island, både traditionella landskapsbilder men även undervattens- och flygfoto.


Annette är utpräglad frilufts- och äventyrsfotograf som även arbetar med film och bildspelsproduktioner och är en väl anlitad föreläsare.


Annette Seldén har genomfört ett stort antal utställningar och föreläst på många naturfotofestivaler sedan mitten på 90-talet. Hon har också mottagit Kungsbackas Miljöpris och Hallands Miljöpris.
2012 gav hon ut sin första bok, ”Kungsbacka - En bok om naturen”, en guidebok över nordhallands naturreservat.

Visa mindre
Sortera på

VATTNETS ÅTERFÖRENING | FOTOKONST

Efter ungefär 1500 år i fruset tillstånd återvänder vattnet i glaciären till havet. Havsvågorna spolar över isen som sakta smälter bort. En form av återvinning. Jökulsarlon vid Vatnajökull, Island.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK