Fri frakt från 349 kr

45 dagars öppet köp på posters

1–3 dagars leverans

Kontakta oss

Agnetha Lundberg/N

Agnetha Lundberg, född 1956 och boende i Göteborg är på fritiden en passionerad landskapsfotograf. Arbetar som ekonom så naturen är ett viktigt sätt att få stänga av en stressig vardag.


Agnetha hittar sina motiv både i det stora landskapet, men också i det intima och kanske mer oförutsägbara landskapet. Hon fotograferar främst inom landet, men några resor utomlands har det blivit hittills för att inspireras av nya naturupplevelser.


Agnetha Lundberg har deltagit i flera samlingsutställningar.

Visa mindre
Sortera på

THE MAGIC HOLE FOTOKONST

En fantastisk majkväll på Neptuni åkrar på Norra Öland, med en magisk solnedgång som speglade sig i havet och skapade en fantasivärld när vattnet stilla rullade in över Klapperstenarna.

Detta motiv ingår i serien SPART Collector’s Edition, exklusiv FineArt fotokonst i en begränsad samlarupplaga om upp till 10 bilder, beroende på vald storlek. Varje individuell print är godkänd, numrerad och signerad på framsidan av fotografen själv.

Detta konstverk är producerat på HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt papper med pigmenterat bläck för högsta kvalitet och arkivbeständighet. Levereras utan ram.

LEVERANSTID: 5–10 dagar
4000 SEK